Julkalkon?

Va flera stycken som griljerade skinka igår.
Så efter skolan idag gick jag in på willys och köpte mig en...... kalkon :P
Den va så liten å bra.. inte på 3 kg som de flesta rövar ligger på. Den låg på 1,2 tror jag. Helt lagom.
Sen är de ju mindre fett i en törkey ;)
Eftersom mamma gjorde Ernst griljering förra året och den va helt jävla amazing, så tänkte jag griljera min kalkon med den. Men... såklart hade jag varken honung eller timjan. Inte kryddpeppar heller för del delen.
och jag orkade verkligen inte gå ner på affärn igen. Så de blev en egen variant.
Ist för honung tog jag farinsocker och sirap. Och sen kryddade jag med franska örter och lite extra rosmarin.
Ist för honung tog jag farinsocker och sirap. Och sen kryddade jag med franska örter och lite extra rosmarin.
ÄLSKAR rosmarin :D
jaja.. Om ett tag ska den vara klar. Får se hur de går .. Haha.