Glad midsommar 🌞

Ahopp.. då va vi redan här. Midsommar. Jobbar ju alltid midsommar så de har väl blivit min tradition 👎 egentligen har jag Elvira så jag skulle va ledig.. Men på nått konstigt sätt har de blivit att jag jobbar ändå. 
Mest troligt för att få ihop de 80% jag är anställd på. Sjukt svårt att få ihop timmar när man bara kan jobba "varannan" vecka. Känns ibland som jag måste byta jobb för att de ska gå ihop :/
 
Idag är jag så jävla nere... mitt glatta humör försvann igår.  Somnade sent och vaknade för tidigt. Ska till Sandra och Jesper efter jag slutat. Köpte vin och nå cider.. tänkte fira lite midsommar trots jobb.  Börjar ju ganska 10.30 img så ✌😂 kommer garanterat bli svinbakis bara för att...  
Men med detta humör så känns de som jag vill krypa under täcket efter jag slutat jobba.. allt för att slippa livet just nu. Vi får se hur jag känner mig efter jobbet. Har världens bästa arbetskamrater. Så de kanske piggar upp en gammal bitterfitta. 
 
Börjar 10.30 hela helgen. Så jag ska ta mig an de här jävla håret jag slingade igår. Tror de blev fult. Sov med olaplex inatt också. Suck. Hår alltså. 
Can't handle it, can't live without it...
 
Peace 🤘