Suget!!!

Fy fan vad jag hatar att vara tjej ibland! Suget efter allt, när mensen är på väg... Finns de nå värre?! Men nej! :O såg på fb att Christin hade gjort hemmagjorda chips. Då blev man ju dåligt sugen på de. Skulle prova på de jag också. Slutade med att 4 små skivor av potatisjäveln gick att äta!! Resten blev kolsvart!! :S sen gjorde jag och Elvira citronpaj förut idag. Men den smakade skit nu :S den va god när Frida kom förut och vi tog en bit. Nu smakar marängen som är uppepå, skiiit :( åh!! Ge mig nått. Jag är sugen på nånting men vet inte vad.

nu kopplar ni säkert ihop 1+1? "amagaaad hon är preggo!!" men nej. Inte ens de. Man måste ha sex för att bli på smällen. Haha! Jag har bara blivit en tråkig jävel som har mens-sug! Hahaha! Åhhh!!! Tar en snus och kollar på CSI ist. Eller så går jag och lägger mig :S tror fan jag gör de! Tar med mig datorn och kikar på nån film. Apropå på preggo. Elvira sa idag att hon skulle få en lillebror...? :P hmm...? Kan ju inte bli mer än nyfiken ;)

Nehe?

De va ju som BRA NOG dött nere på stråket. Alla höll på packa ihop :S
Va ju helt 110% att de skulle vara folk där och att bartömningen skulle va i full gång. Men nope :S

Aja.. Sitter hemma med mitt braiga ljud nu iaf ^^
Dream Theater - Wither PUMPAS de nu ;)
Men GÖTT!

Hoppas inte att grannarna är hemma :P hehu.
Nej men bilen va borta, så de borde dom vara?


Tjaarå.

Bartömning..

Ja men ikväll är de ju absolut sista dagen på stråket. Men jag och Frida ska nog bara in och kolla av läget lite. Inget dricka här inte. Känner inte för att festa längre :S What the fuck lixom???? :S Men så är de...

Ååhh.. frida koooom nu så vi kan lyssna på bompabompa innan vi drar :P
Hon hämtade ut mina nya högtalare idag. Hon sa att paketet va stoort :O Undra vad jag beställt egentligen..? Haha.. Kollade inte så noga. Runt 300:-  klicka - köp - klarrt och betart ;)


KOM NU FRITJOF KONKAS!!!!!! :)